Τετάρτη 12 Ιανουαρίου 2011

FREE PRESS / JANUARY 2010 / No 30 / Η ΦΩΝΗ ΤΗΣ ΑΙΓΙΝΑΣ

Τοπικη εφημεριδα : " Η ΦΩΝΗ ΤΗΣ ΑΙΓΙΝΑΣ " , τευχος 30 , σελιδα 23 , Ιανουαριος 2010

Αποσπασμα επι του πιεστηριου , Η Φωμη της Αιγινας διανεμεται δωρεαν ,                                       κυκλοφορει καθε μηνα με 6.000 φυλα !

ΑΙΓΙΝΑ 22/01/2010
ΠΡΟΣ : AEGEAN FLYING DOLPHINS ( ΚΟΙΝΟΠΡΑΞΙΑ ΙΠΤΑΜΕΝΩΝ ΔΕΛΦΙΝΙΩΝ ΑΙΓΑΙΟΥ )

ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΡΙΑ ΕΠΙΣΤΟΛΗ

Η οικογενεια του τραυματισμενου βρεφους που μετεφερθη επειγοντος στο λιμανι του Πειραια τα μεσανυχτα της 16ης Ιανουαριου , αισθανεται την αναγκη να ευχαριστησει την εταιρεια AEGEAN FLYING DOLPHINS , τον κυβερνητη κυριο Τσουκαρακη Νικολαο και το πληρωμα του σκαφους για το ζηλο , την επαγγελματικη αφοσιωση και το υψηλο αισθημα ανθρωπινης προσφορας που επεδειξαν το βραδυ του Σαββατου , πραγματοποιωντας τη διακομιδη του δυομιση μηνων βρεφους τους , κατω απο δυσκολες καιρικες συνθηκες .
Το βρεφος παρουσιασε σοβαρο τραυματισμο στο κεφαλι μετα απο πτωση και συμφωνα με τον γιατρο κριθηκε απαραιτητη η μεταφορα του σε νοσοκομειο .
Σε πολυ λιγα λεπτα , παρα το προχωρημενο της ωρας , οι γονεις ενημερωθηκαν πως το ιπταμενο δελφινι ηταν ετοιμο για την μεταφορα τους .
Στις 11.00 μ.μ. το δελφινι αναχωρησε απο το λιμανι της Αιγινας και σε 22 λεπτα εφτασε στο λιμανι του Πειραια οπου και περιμεναν ασθενοφορο του ΕΚΑΒ και του ΙΑΣΩ . 
Υπ ' οψιν οτι η κανονικη διαρκεια της διαδρομης αυτης , απο το λιμανι της Αιγινας στο λιμανι του Πειραια με ιπταμενο δελφινι , ειναι 40 λεπτα και με καλες καιρικες συνθηκες .
Σημερα , μετα την επιστροφη της οικογενειας και εχοντας ξεπερασει το βρεφος καθε κινδυνο ευχαριστουμε την εταιρεια AEGEAN FLYING DOLPHINS , για το υψηλο επιπεδο ευθυνης που δειχνει προς τους κατοικους της Αιγινας , προσφεροντας κοινωνικο εργο σ ' αυτον τον ευαισθητο τομεα της μεταφορας ασθενων που εχουν αναγκη .
Ειναι φανερο πως η διανυκτερευση του ιπταμενου της εταιρειας στο λιμανι της Αιγινας αποτελει μια σοβαρη δικλιδα ασφαλειας για τους κατοικους του νησιου .
Η ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου